Outfit 08.02.13

Heiaaaa, da var det min tur igjen til å blogge! Lenge siden nå, men har så dårlig blogglyst nå fortiden... vet ikke hva som skjer, men skal klare og skjerpe meg! Tok da noen Outfitsbilder som ble utrolig random. DE er ikke vellgjennomført, så jeg har rett og slett ikke giddet og redigere eller noe sånnt, så de er helt 100% naturlige. hahahaa..

Støvler // Hunter    Bukse // Cubus   shorte // Cubus   Sjerf  // Cmyk (???) 

Som dere ser så har jeg tatt en lys/rødlig dipdye, noe som ikke ble noe spess fin, men det gjør ingenting for jeg skal farge det lysere om ikke så lenge ♥ ♥ 

- Ramona 

Outfit 05.02-13

Halloen! Siljemor her igjen. Dagen min i dag har vært opp og ned. Ganske koselig først på dagen, var på olsvik vidergående og besøkte den, så etterpå reiste jeg på sartor med noen venninner. Etter det, reiste jeg til byen men var ikke der lenge, pga jeg ble dårlig, så dro hjem igjen. Så nå sitter jeg her i sengen, dårlig og håper på å bli bedre. Så ja, hvordan har din dag vært? 


prom shoes

Hallaisen folkens, Silje Mari her! Nå sitter jeg å gjør en norsk oppgåve, men så kom jeg på at jeg må blogge også. Så tenkte jeg å vise dere mine nye, fine sko. Som jeg skal da bruke på ball(ene), som jeg skal på fredag og neste fredag. Så det blir gøyt. Vet ikke helt om jeg går med di samme begge gangene, men skal vertfall bruke dem nå på fredag. I dag skal jeg bruke dagen på å gjøre lekser, og vist jeg får tid skal jeg ta meg en tur ut å jogge. Ha en fin kveld videre. 
 

black&white

 

 

 

 

 
Hei søte lesere! 

Slenger inn noen bilder av bekledningen idag. Dagen i dag har gått i å ha frii. Planleggings dag på skolen så da har jeg bare lagt å slasket meg og ikke gjort noe.  Rundt 18. idag skal jeg inn til sivilasjonen for å være med på generalprøve for UKM. Håper allt går bra. Skal også møte Ida og Silje der så går vi ned på Basement etterhvert. Så vi blogges i morgen ♥ Skal du på UKM? tycks til bildene?

- Love Ramona

 

Outfit 31.01-13

God dagen! Siljemor sitter nå her og venter på middag og hører på musikk. kjedaar meg.. I dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre egentlig. Kanskje trene i kveld, håper jeg. Resten så har jeg ikke palner så langt. Heeldigvis har vi planleggings dag på skolen i måren, så da er det lang helg. Er så trøtt og drit lei, slapp jente denne uken.. men woho for langhelg!! hva skal du i dag? har dere langhelg? 
-Siljemari
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits