Sunny winter day

Hallah/God morgen! Lenge siden sist nå dessverre. Men jeg(silje) har vært ganske opptatt for tiden, så da blir det sann. Men skal prøve innimellom. Anyway i helgen har det vært kjempefint vær, og jeg har kost meg ute i snøen. Hva har du gjort i helgen?

145 days untill

Hei dere!

Da er det kun 145 dager til avreise til Mallorca. Vi fikk plass på samme hotell og da selfølgelig samme plass. Jeg var jo der i fjor med Pappa og resten av familien, og det blir det samme denne gangen også. Er så utrolig glad at vi fikk plass på samme hotellet! Det var som et paradis uten like, nesten. Hahah, jeg får vise dere noen bilder fra i fjor da; 

Hva synes du? Skal du reise til syden i sommer? 

Dagene fremover - Ramona

HEEEEIII VB LESERE!! 

Altsåå, ehh, jeg er da syk (forkjølet) så jeg hadde litt random time med kamerat mitt idag. Jeg er ikke sminka, trøtt som faen og føler meg som en dass. Jeg har da gangsperr etter fredagen og jeg føler at jeg ikke duger til noe akuratt nå.. Jeg har da ikke lagt til noen effekter eller redigert bildene så jeg ble gangse fornød, + at jeg ikke har sminke på. Sååå BIG DEAL er det ikke å være perfekt på bloggn, men jaja.. Kan skylde på at jeg er syk daa!! 

Så ville jeg bare informere at på Onsdag skal vi ha prøveeksamen/prøvemunntlig! Vi får vite hva vi skal komme opp i i 4. timen på Onsdagen også får vi jobbe hele torsdagen på skolen. Jeg håper så inderlig  at jeg ikke  kommer opp i Matematikk for da er jeg dømt til en 2 sikkert.. Lærerene har sakt at vi ble trekt ut i noe som vi var litt gode i så jeg håper Engelsk eller noe rundt Samf - Naturfag! Presentasjonen skal da var i max 15 min og min 10 for å få en topp karakter. Og emnene er helt sykt store... Jeg bare håper at det ikke blir noe med matematikk.. huff! Men skal ikke ta sorgene på forskudd! :D Heiaa mei, 6'ern skal dras inn! 

vinterball 2013

God kveld søtinger, Siljemor igjen! Nå sitter jeg hos min søster, og chiller. Her har jeg internett, så tenkte å blogge om vinterballet vi hadde på min gamle skole i går. Det var ganske koseligt å være med hele gjengen igjen. Liv var det heletiden, danset 24/7. Neste helg blir det valentines ball på min skole, så gleder meg. Men i kveld skal jeg kose meg med min mor, så det blir kos. Har dere hatt ball i det siste? Hva skal du i helgen?
mange fine og rare bilder, men det er vell koseligt!? hahaha 

- Silje M

WinterbyWonderland

Heey

Idag har jeg tatt dagen helt greit chill.. Våknet av at jeg var skikkelig tørr i halsen, og da mamma sa at jeg måtte våkne klarte jeg nesten ikke å svare henne. Har gått rundt å tenkt på at det kun er 2 dager igjen til ballet! Skal til Åsane imorgen for og hente kjolen min også ta litt sol med Emilie før jeg drar tilbake. Gleder meg, er jo siste ballet vårt i 10. klasse, som vi vet om. Håper alt går etter planen. Jeg har jo da fått den "Herlige" oppgaven og være fotograf.. mhmm, får gjøre det beste ut av det!

Dere har jo ikke fått sett kjolen min, men jeg har lagt den ut på gamle bloggen HER, viss dere vil se den! Bildene over tok jeg i går og idag. Gikk meg en tur med den nye linsen min. Kan sikkert vise dere den i ett eget innlegg seinere. 

- Ramona

my weekend

God kveld søte deg! Ikke mye blogging på meg i helgen, men heldigvis har Ramona blogget litt da. I helgen har jeg vært med min kjære mor, søster og lille søster. Har kost meg mye, fantastisk helg. Har også vært med noen venninner(ida,ingrid,ramona og sofie), veldig koseligt. Lenge siden sist nå. Har ikke gjort noe spesielt i helgen, vi har sett på tv, lekt mime leken og spist god mat.  Anyway, jeg er trøtt og lei etter helgen så jeg skal legge meg nå. Skal vertfall prøve. God natt! Hva har du gjort i helgen, hatt det fint? to bilder fra torsdagen, og et fra nå. ha en fin kveld videre. 
-Silje Mari 
 

Syk today

Halloen folkens, Silje som skriver!(kul overskrift) Jeg har da ligget hjemme fra skolen i dag og er syk. Hater det.. Men er heldigvis ikke sann veeldig syk, bare litt vondt i hode og kvalm. Heldigvis har jeg hatt selskap av en søt liten en, som også er syk. Så vi har hatt det litt koseligt likevell thehe. I dag blir dagen bare til å slappe av hjemme. Hva skal du i dag? 


- SILJE MARIHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits