Sunny winter day

Hallah/God morgen! Lenge siden sist nå dessverre. Men jeg(silje) har vært ganske opptatt for tiden, så da blir det sann. Men skal prøve innimellom. Anyway i helgen har det vært kjempefint vær, og jeg har kost meg ute i snøen. Hva har du gjort i helgen?

Wants from Coal N Terry Vintage

1.HER 2.HER  3.HER  4.HER   6. HER  7.HER  8. HER

Hei sann dere! 

Nå fikk jeg endelig laget innelegget jeg har tenkt å lage lenge nå. Det er da ifra en av mine fav. nettbutikker: Coal N Terry. Jeg bare falt helt pladask for alt det de har første gang jeg var innpå siden. hahaha... Jeg har da valgt ut NOE av det jeg sikler etter å få i garderoben min! Give me money now!!! :(( Neida, men sjekk ut nettbutikken, for de har så mye rått og fint der.. Bloggest!

- Rammis

145 days untill

Hei dere!

Da er det kun 145 dager til avreise til Mallorca. Vi fikk plass på samme hotell og da selfølgelig samme plass. Jeg var jo der i fjor med Pappa og resten av familien, og det blir det samme denne gangen også. Er så utrolig glad at vi fikk plass på samme hotellet! Det var som et paradis uten like, nesten. Hahah, jeg får vise dere noen bilder fra i fjor da; 

Hva synes du? Skal du reise til syden i sommer? 

Dagene fremover - Ramona

HEEEEIII VB LESERE!! 

Altsåå, ehh, jeg er da syk (forkjølet) så jeg hadde litt random time med kamerat mitt idag. Jeg er ikke sminka, trøtt som faen og føler meg som en dass. Jeg har da gangsperr etter fredagen og jeg føler at jeg ikke duger til noe akuratt nå.. Jeg har da ikke lagt til noen effekter eller redigert bildene så jeg ble gangse fornød, + at jeg ikke har sminke på. Sååå BIG DEAL er det ikke å være perfekt på bloggn, men jaja.. Kan skylde på at jeg er syk daa!! 

Så ville jeg bare informere at på Onsdag skal vi ha prøveeksamen/prøvemunntlig! Vi får vite hva vi skal komme opp i i 4. timen på Onsdagen også får vi jobbe hele torsdagen på skolen. Jeg håper så inderlig  at jeg ikke  kommer opp i Matematikk for da er jeg dømt til en 2 sikkert.. Lærerene har sakt at vi ble trekt ut i noe som vi var litt gode i så jeg håper Engelsk eller noe rundt Samf - Naturfag! Presentasjonen skal da var i max 15 min og min 10 for å få en topp karakter. Og emnene er helt sykt store... Jeg bare håper at det ikke blir noe med matematikk.. huff! Men skal ikke ta sorgene på forskudd! :D Heiaa mei, 6'ern skal dras inn! 

vinterball 2013

God kveld søtinger, Siljemor igjen! Nå sitter jeg hos min søster, og chiller. Her har jeg internett, så tenkte å blogge om vinterballet vi hadde på min gamle skole i går. Det var ganske koseligt å være med hele gjengen igjen. Liv var det heletiden, danset 24/7. Neste helg blir det valentines ball på min skole, så gleder meg. Men i kveld skal jeg kose meg med min mor, så det blir kos. Har dere hatt ball i det siste? Hva skal du i helgen?
mange fine og rare bilder, men det er vell koseligt!? hahaha 

- Silje M

Outfit 08.02.13

Heiaaaa, da var det min tur igjen til å blogge! Lenge siden nå, men har så dårlig blogglyst nå fortiden... vet ikke hva som skjer, men skal klare og skjerpe meg! Tok da noen Outfitsbilder som ble utrolig random. DE er ikke vellgjennomført, så jeg har rett og slett ikke giddet og redigere eller noe sånnt, så de er helt 100% naturlige. hahahaa..

Støvler // Hunter    Bukse // Cubus   shorte // Cubus   Sjerf  // Cmyk (???) 

Som dere ser så har jeg tatt en lys/rødlig dipdye, noe som ikke ble noe spess fin, men det gjør ingenting for jeg skal farge det lysere om ikke så lenge ♥ ♥ 

- Ramona 

Instagram - Januar

Hallah! Tenkte å dele dere bildene mine fra Januar på Instagram. Vist du vil følge meg videre og se bildene mine, så heter jeg; Siljelangeland.

Har du instagram, vist hva heter du? 
 

WinterbyWonderland

Heey

Idag har jeg tatt dagen helt greit chill.. Våknet av at jeg var skikkelig tørr i halsen, og da mamma sa at jeg måtte våkne klarte jeg nesten ikke å svare henne. Har gått rundt å tenkt på at det kun er 2 dager igjen til ballet! Skal til Åsane imorgen for og hente kjolen min også ta litt sol med Emilie før jeg drar tilbake. Gleder meg, er jo siste ballet vårt i 10. klasse, som vi vet om. Håper alt går etter planen. Jeg har jo da fått den "Herlige" oppgaven og være fotograf.. mhmm, får gjøre det beste ut av det!

Dere har jo ikke fått sett kjolen min, men jeg har lagt den ut på gamle bloggen HER, viss dere vil se den! Bildene over tok jeg i går og idag. Gikk meg en tur med den nye linsen min. Kan sikkert vise dere den i ett eget innlegg seinere. 

- Ramona

Outfit 05.02-13

Halloen! Siljemor her igjen. Dagen min i dag har vært opp og ned. Ganske koselig først på dagen, var på olsvik vidergående og besøkte den, så etterpå reiste jeg på sartor med noen venninner. Etter det, reiste jeg til byen men var ikke der lenge, pga jeg ble dårlig, så dro hjem igjen. Så nå sitter jeg her i sengen, dårlig og håper på å bli bedre. Så ja, hvordan har din dag vært? 


prom shoes

Hallaisen folkens, Silje Mari her! Nå sitter jeg å gjør en norsk oppgåve, men så kom jeg på at jeg må blogge også. Så tenkte jeg å vise dere mine nye, fine sko. Som jeg skal da bruke på ball(ene), som jeg skal på fredag og neste fredag. Så det blir gøyt. Vet ikke helt om jeg går med di samme begge gangene, men skal vertfall bruke dem nå på fredag. I dag skal jeg bruke dagen på å gjøre lekser, og vist jeg får tid skal jeg ta meg en tur ut å jogge. Ha en fin kveld videre. 
 

Instagram Januar - Ramona

Hei, lenge siden sist haha

Da fikk jeg vist dere noen bilder fra min instagram. Tror Silje skal gjøre det samme snart, så får dere se begge sine! Vi har jo laget en egen instagram til denne bloggen som du kan følge HER~ Har du instagram? Follower du oss :) ?

my weekend

God kveld søte deg! Ikke mye blogging på meg i helgen, men heldigvis har Ramona blogget litt da. I helgen har jeg vært med min kjære mor, søster og lille søster. Har kost meg mye, fantastisk helg. Har også vært med noen venninner(ida,ingrid,ramona og sofie), veldig koseligt. Lenge siden sist nå. Har ikke gjort noe spesielt i helgen, vi har sett på tv, lekt mime leken og spist god mat.  Anyway, jeg er trøtt og lei etter helgen så jeg skal legge meg nå. Skal vertfall prøve. God natt! Hva har du gjort i helgen, hatt det fint? to bilder fra torsdagen, og et fra nå. ha en fin kveld videre. 
-Silje Mari 
 

black&white

 

 

 

 

 
Hei søte lesere! 

Slenger inn noen bilder av bekledningen idag. Dagen i dag har gått i å ha frii. Planleggings dag på skolen så da har jeg bare lagt å slasket meg og ikke gjort noe.  Rundt 18. idag skal jeg inn til sivilasjonen for å være med på generalprøve for UKM. Håper allt går bra. Skal også møte Ida og Silje der så går vi ned på Basement etterhvert. Så vi blogges i morgen ♥ Skal du på UKM? tycks til bildene?

- Love Ramona

 

De bak bloggen

Heia kjære lesere! 

Rammis heer. Jeg tenkte og skrive litt om oss 2 bak bloggen. Vi er da 2 jenter ifra Bergensområdet som da har blogget en del før på separate blogger, men har nå valgt å koble sammen til 1 blogg. Vi har forsatt de gamle bloggene. Silje sin HER og Ramona sin HER, viss dere har lyst å se hva vi har gjort på før. 

Jeg vil da si at Silje Mari er min bestevenn og at det skal mye for å kunne skille oss, haha, litt fjortis men sånn er det bare. Vi har kjent hverandre siden 7. klassen da jeg, Ramona, flyttet inn til Samnanger fra Bergen. Vi har liksom alltid vært gode venner, men i 9. klasse begynnte det for "fullt" kan man si. Det som er litt trist er at Silje flyttet til Sotra rett før jul, så vi går ikke på samme skole og ser da derfor ikke hverandre så mye som jeg skulle ha ønsket. Selvfølgelig møter vi hverandre på fritiden så mye som mulig, men det blir ikke det samme.


Bilde er fra en video som jeg la ut på bloggen min for ikke så lenge siden. Fra første gang jeg så hvordan Siljomor hadde det, så er det litt om meg da også kommer silje å ødelegger litt av og til. 

YOUTUBE LINK HER.

Silje er en god blogger og en utrolig god venn, så å få blogge sammen med henne kommer til å bli utrolig herlig. 

Image and video hosting by TinyPic

Så håper jeg at dere følger oss på bloggen, facebook og på Instagarm. 

- Ramona Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits