De bak bloggen

Heia kjære lesere! 

Rammis heer. Jeg tenkte og skrive litt om oss 2 bak bloggen. Vi er da 2 jenter ifra Bergensområdet som da har blogget en del før på separate blogger, men har nå valgt å koble sammen til 1 blogg. Vi har forsatt de gamle bloggene. Silje sin HER og Ramona sin HER, viss dere har lyst å se hva vi har gjort på før. 

Jeg vil da si at Silje Mari er min bestevenn og at det skal mye for å kunne skille oss, haha, litt fjortis men sånn er det bare. Vi har kjent hverandre siden 7. klassen da jeg, Ramona, flyttet inn til Samnanger fra Bergen. Vi har liksom alltid vært gode venner, men i 9. klasse begynnte det for "fullt" kan man si. Det som er litt trist er at Silje flyttet til Sotra rett før jul, så vi går ikke på samme skole og ser da derfor ikke hverandre så mye som jeg skulle ha ønsket. Selvfølgelig møter vi hverandre på fritiden så mye som mulig, men det blir ikke det samme.


Bilde er fra en video som jeg la ut på bloggen min for ikke så lenge siden. Fra første gang jeg så hvordan Siljomor hadde det, så er det litt om meg da også kommer silje å ødelegger litt av og til. 

YOUTUBE LINK HER.

Silje er en god blogger og en utrolig god venn, så å få blogge sammen med henne kommer til å bli utrolig herlig. 

Image and video hosting by TinyPic

Så håper jeg at dere følger oss på bloggen, facebook og på Instagarm. 

- Ramona Én kommentar

Én kommentar

Skriv en ny kommentarHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits